GTA: Vice City

GTA: Vice City 1.01

GTA: Vice City voor je Mac

GTA: Vice City (Grand Theft Auto) is een game die zich, in tegenstelling tot andere delen uit deze serie, afspeelt in het verleden. Je bent dit keer een opkomende crimineel in de jaren 80 in de straten van Vice City. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitgebreider dan GTA 3
  • Veel wapens en auto's
  • Uitstekende graphics

TEGEN

  • Geen iCloud-ondersteuning
  • Geen ondersteuning voor gamepads
Meer

Excellent
9

GTA: Vice City (Grand Theft Auto) is een game die zich, in tegenstelling tot andere delen uit deze serie, afspeelt in het verleden. Je bent dit keer een opkomende crimineel in de jaren 80 in de straten van Vice City.

Om de grootste crimineel in de stad te zijn, moet je allerlei missies voltooien. In deze grote stad, die is gebaseerd op Miami, ren je rond in getto's, over het strand en zelfs door moerassen. De opdrachten die je voorgeschoteld krijgt nemen gaandeweg in moeilijkheid toe, al is het verhaal alles behalve lineair. De vrijheid die je in GTA: Vice City geniet is indrukwekkend.

Geen iCloud saving en gamepad ondersteuning

Het duurt even voordat je de besturing onder de knie hebt. Ook de verschillende manieren waarop je de game kunt uitspelen is voor sommigen wellicht even wennen. GTA: Vice City is overigens een enorm spel en daarom is het jammer dat de makers geen iCloud saving hebben toegevoegd aan de game. Zo kunnen spelers niet switchen tussen het spelen op hun Mac en iPad. We hadden ook graag ondersteuning voor controllers gezien om de spelervaring te verbeteren. Je moet GTA: Vice City met toetsenbord en muis spelen, en dat is nou eenmaal niet de beste manier voor dit spel.

Enorm veel oog voor detail

Zowel de graphics als het geluid in GTA: Vice City zijn enorm gedetailleerd. Tijdens het spelen waan je je echt in een Amerikaanse stad, dankzij de graphics. Qua geluid valt het detail op in de kleine dingen, zoals het schakelen in een auto of de wat grotere dingen zoals het lawaai dat je hoort bij een crash.

GTA: Vice City

Download

GTA: Vice City 1.01